ROSLAGENS METALLÅTERVINNING – ny hemsida

Hej höst och alla nya uppdrag! Det senaste vi gått live med är hemsidan till Roslagens Metallåtervinning. Ett viktigt företag som hämtar skrot, bearbetar/förädlar och återvinner det sedan. En viktig länk i kedjan för en bättre miljö.

Dessutom så får du som lämnar ditt skrot en slant för besväret. Toppen eller hur?

ROSLAGENS METALLÅTERVINNING - ny hemsida

Kika in i portfolion för att läsa mer om produktionen där vi både satt i timmar och knappade framför skärmen och även ute i fält och fotograferade ”in action”. Det är det som är det härliga med vårt jobb att verkligen få se och lyfta fram företag via fotografier och även videofilm!

Som vanligt så kan du som är intresserad av våra tjänster läsa mer om det HÄR och lätt kontakta oss HÄR!

 

Share Button

SENASTE HEMSIDORNA

Hej!

Länge sedan men det betyder inte att vi ligger på latsidan!

Tre nya hemsidor har sett dagens ljus och mer om dessa läser du om på PORTFOLIOSIDAN!
FARDIGSHUSET

 

Share Button

RELATIONSDAGEN & LÄGESRAPPORT

Skomakarens barn brukar det heta och jag måste erkänna att det måste vara jag! Försöker att hinna blogga och uppdatera här på företagets sida också, men jag fokuserar på mina kunder så därav denna frånvaro.
Dock är jag lite bättre att uppdatera på vår Facebooksida som ni hittar HÄR! Eller på vår Instagram som ni följer HÄR! Eller för en snabb lägesrapport så klickar ni in på PÅGÅENDE  PROJEKT.
I förra veckan var vi på ett spännande event, RELATIONSDAGEN som hölls på UKK (Uppsala Konsert & Kongress)  med intressanta föreläsare! Alexander Bard, Micael Dahlen och suveräna Lotta Lundström som programledare.
even
Lite fotografering av fotografen ute på jobb. Smarrigt värre att ha detta uppdrag 😉

fotodf
Vi har tre härliga projekt som ska gå live nu inom snar framtid. Det ser vi framemot!

Alla våra projekt inom hemsidor hittar ni under portfolio/webbdesign. Har rensat och ska göra om på sidan och lägga upp fler fotografier också.
mopedskolansthlm
Senaste hemsidan mopedskolan.se

Share Button

NY HEMSIDA! PERFECT IS BORING!

Så glad när Sofia tog kontakt med mig och så gjorde vi slag i saken och producerade en härlig scrapbookinspirerad blogg!

Läs mer om hur & kika på slutresultatet HÄR! Det är mycket nu men det är fantastiskt roligt att ni vill ha vår hjälp! Tack för förtroendet! Inom kort kommer vi att fixa till vår portfolio så att ni kan läsa mer om våra slutproduktioner.

perfectisboring

Share Button

NY HEMSIDA! TOMTEJOGGEN.SE

Hej 1:a oktober! Vad härligt med höst. Och med höst så knallar vi på mot jul och när det gäller jul så finns det något för alla löpare, joggare, springare att se framemot! TOMTEJOGGEN!

Kolla in deras nya hemsida som är klar idag!

tomtejoggen

Share Button

NYA SIDOR -BOWLAN.SE & GIMOINFO.SE

Hej i sommarvärmen!

Vilket fantastiskt väder vi fick!
Här kommer en liten uppdatering om senaste projekten,
Redan i juli blev den sista ortssidan, gimoinfo.se klar och gick live.
Igår såg bowlan.se dagens ljus.
Just nu är det full fart i vår webbyrå då vi har många roliga projekt på G.

gimoinfo bowlan

Vill du ha en egen hemsida så kontaktar du oss på info@designfotofabriken.se eller direkt i vårt kontaktformulär så återkopplar vi inom 24 timmar.

Njut av solen!

 

Share Button

INFO SIDOR UNDER LANSERING!

Nu har vi snickrat klart nästan alla fem hemsidor som vi pratade om HÄR!

Östhammarinfo, Öregrundinfo, Österbybrukinfo samt Alundainfo är alla uppe och har gått live. Dock har vi lite sidor att fylla på med, men eftersom de gamla shoppingsidorna snart går i graven så var detta bäst för en smidig övergång. Just nu är vi i slutskedet på att ordna så att Gimoinfo också kan gå live alldeles straxt!

osthammarinfo oregrundinfo osterbybrukinfo alundainfo

Är du företagare eller representant för en ideell förening och vill synas på någon av orternas sidor så finner du all info HÄR!

Vill du också ha en egen hemsida?
Självklart fixar vi det!

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Share Button

ÖSTHAMMARS KOMMUNS WEBBPLATSER FÖR FÖRETAGARE & FÖRENINGAR

Vi är så stolta att fått det fina och delikata uppdraget av vår huvudman Företag i samverkan att producera, administrera och fungera som digital marknadsförare och bloggare åt Östhammars kommuns fem största orters företagare och föreningar.

Östhammar, Öregrund, Österbybruk, Alunda och Gimo.

För tre år sedan (våren 2012) skapades Östhammarshopping. Förra våren inledde vi vårt samarbete med FiS med ambition att skapa liknande sidor med tillhörande sociala medier till de övriga fyra orterna.
Utvecklingen gick i rasande tempo och vi fick snabbt gensvar för vårt koncept och de vi hunnit prata och presentera vår digitala marknadsföring med är mycket positiva.
Rätt snart, på hösten 2014 insåg vi att detta måste göras större och att även föreningar samt mycket annat var en självklarhet på våra ortssidor.

Vårt mål och vision är att bli de största sidorna när det gäller information och inspiration till boende, besökande och för våra företagare som vi brinner så mycket för.
slider3
Vi kommer under våren att arbeta med att få ALLA att vara med på våra sidor, stora som små företag och föreningar.
Tillsammans visar vi upp vad vår vackra kommun har att erbjuda och vi kommer alla bli ambassadörer och ”goda grannar” för att stärka våra orter.

Till vår hjälp att få alla webbsidor att synas kommer Företag i Samverkan att ordna snygga skyltar i samma stil som våra nya kommande välkomsthälsningar som kommer att placeras så att alla som passerar orterna kan få tips om just webbsidorna.

Syns man så finns man.

Mer information om hur man går tillväga för att hamna i företags/föreningsregistret kommer! Vi kommer under våren tillsammans med FiS besöka företag för att informera mera.

slider3

 

 

 

Share Button

UPPLANDSBLOMMANS NYA HEMSIDA

Nu har vi gått live med vårt senaste projekt UPPLANDSBLOMMANS hemsida. Som vanligt blev det en bloggbaserad webbsida.
Vi har använt oss av lite härliga blomfotografier till headerslidern och till det första inlägget. Vi kommer även att vara en del av adminteamet & blogga på sidan.
Sedan tidigare ordnade vi en Facebooksida, nyligen Instagram och idag lanserades hemsidan! Varmt välkomna att inspireras hos Upplandsblomman.
upplandsblomman

Share Button

NYTT ÅR, NYA PROJEKT!

God fortsättning på er och har ni inte dansat ut julen ännu så är det hög tid idag tjugonde knut!

Vi har en spännande vår framför oss på Design & fotofabriken med olika projekt inplanerade i kalendern! Vi är så glada att vi får jobba med just dig!

osthammar150112_1

Share Button