Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://www.designfotofabriken.se. Företaget heter Design & fotofabriken i Roslagen Handelsbolag 969745-6664 Kontak: info@designfotofabriken.se. Vi är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem.

De uppgifter som behandlas är företagsnamn, namn på kontaktperson, e-post, telefonnummer, postadress samt i vissa fall organisationsnummer/personnummer.

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden.

En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.

Vilka vi delar dina data med

Vi kan komma att dela dina personuppgifter med underleverantörer och IT-system.

Hur länge vi behåller era uppgifter

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

Vilka rättigheter du har över dina data

Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.