ÖSTHAMMARS KOMMUNS WEBBPLATSER FÖR FÖRETAGARE & FÖRENINGAR

ÖSTHAMMARS KOMMUNS WEBBPLATSER FÖR FÖRETAGARE & FÖRENINGAR

Vi är så stolta att fått det fina och delikata uppdraget av vår huvudman Företag i samverkan att producera, administrera och fungera som digital marknadsförare och bloggare åt Östhammars kommuns fem största orters företagare och föreningar.

Östhammar, Öregrund, Österbybruk, Alunda och Gimo.

För tre år sedan (våren 2012) skapades Östhammarshopping. Förra våren inledde vi vårt samarbete med FiS med ambition att skapa liknande sidor med tillhörande sociala medier till de övriga fyra orterna.
Utvecklingen gick i rasande tempo och vi fick snabbt gensvar för vårt koncept och de vi hunnit prata och presentera vår digitala marknadsföring med är mycket positiva.
Rätt snart, på hösten 2014 insåg vi att detta måste göras större och att även föreningar samt mycket annat var en självklarhet på våra ortssidor.

Vårt mål och vision är att bli de största sidorna när det gäller information och inspiration till boende, besökande och för våra företagare som vi brinner så mycket för.
slider3
Vi kommer under våren att arbeta med att få ALLA att vara med på våra sidor, stora som små företag och föreningar.
Tillsammans visar vi upp vad vår vackra kommun har att erbjuda och vi kommer alla bli ambassadörer och “goda grannar” för att stärka våra orter.

Till vår hjälp att få alla webbsidor att synas kommer Företag i Samverkan att ordna snygga skyltar i samma stil som våra nya kommande välkomsthälsningar som kommer att placeras så att alla som passerar orterna kan få tips om just webbsidorna.

Syns man så finns man.

Mer information om hur man går tillväga för att hamna i företags/föreningsregistret kommer! Vi kommer under våren tillsammans med FiS besöka företag för att informera mera.

slider3

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.